Om KIA Privatleasing

KIA Forsikring

Det kræver kun få klik, og du er godt kørende.

Det skal nemlig være nemt at lease biler på nettet, hvorfor vores tilgang til privatleasing er et frisk pust i en mættet branche. Alle leasingaftaler er gennemskuelige og til at forstå.

De indeholder altid et overblik over den samlede månedlige ydelse inklusiv omkostninger til serviceeftersyn og kilometer. I samme ombæring tilbyder vi Danmarks mest attraktive forsikring uden kilometerbegrænsning (hvis ønskes) og prisen er den samme, uanset hvor i landet du bor.

Mærk forskellen med KIA-Privatleasing.

vilkår**Månedlig betaling. Alle priser er inkl. netsgebyr på 7 kr. pr. betaling *To skader eller flere, inden for en periode på 3. år, kan betyde at prisen stiger.**Uddybende forklaringer og alm. vilkår findes på:www.gjensidige.dk/kia

FAQ

Få svar på ofte stillede spørgsmål.

Er der omkostninger til serviceeftersyn?

f

Når du privatleaser hos KIA, skal du ikke tænke på omkostningerne til serviceeftersyn. Det eneste, du skal gøre, er at følge de serviceintervaller og retningslinjer, der er gældende for den enkelte bilmodel. Det skal ikke kun være enkelt at lease bilen. Det skal også være nemt at holde den kørende.

Hvad koster det at lease en bil?

Ja, hvad koster det? Det er altid det store spørgsmål. Vi har gjort det 100% gennemskueligt. Du kender derfor altid din månedlige ydelse. Prisen afhænger af bilmodel, antal kilometer og ekstraudstyr samt tilkøb af forsikring.

KIA-Forsikring med LeasingBasis uden merpris

Afleveringsdækning
Dækker skader op til en samlet pris på kr. 25.000 med et maksimum på kr. 5.000 pr. skade. Den samlede selvrisiko er kr. 5.000.

Refusion af førstegangsydelsen
Dækker ved totalskade eller tyveri med et maksimum på kr. 9.995 med 100% det første år, 60% det 2. år og 40% det 3. år.

Medfølger forsikring?

Vi tilbyder Danmarks mest attraktive forsikring, der kan tegnes af alle uanset alder, bopæl og tidligere skadeshistorik. Pris fra kr. 3.695 årligt inklusiv kasko- og ansvarsforsikring. Du kan læse mere om KIA-forsikring her.

Vilkår for KIA Privatleasing

Ved KIA Privatleasing er alle priser inkl. etablerings- og dministrationsomkostninger, serviceaftale og leveringsomkostninger. Den faste månedlige ydelse er afhængig af den valgte bilmodel - som standard beregnet på 36 måneder med et kilometerforbrug på 15.000 km pr. år.

Omkostninger til grøn ejerafgift, forsikring, brændstof, sprinklervæske og dæk afholdes af dig som køber. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Betaling via NETS påkræves. Der tages forbehold for pris, afgifts- og renteændringer.

Hold kontakten

Snyd ikke dig selv for information om nye KIA biler, nyheder, produkter,
tilbud, konkurrencer og meget mere. Tilmeld dig nu, så vi kan holde kontakten.
Din tilmelding er uforpligtende, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

må kontakte mig med markedsføringsmateriale Læs mere her

Du kan finde en komplet liste over forhandlere i KIA’s forhandlernetværk her. Markedsføringsmaterialet må fremsendes til min oplyste e-mailadresse og telefonnummer i form af e-mails, opkald, sms og mms eller til min oplyste adresse pr. post og vil indeholde:

  • Nyhedsbreve
  • Informationer, annoncer og tilbud på blandt andet nye og brugte biler, reservedele, biltilbehør, leasing, finansiering, forsikring, vejhjælp, medlemskaber og services til min bil – herunder vask og pleje, rustbeskyttelse og synsforberedelse – og lignende
  • Informationer, annoncer og tilbud som KIA Import Danmark A/S sender på vegne af samarbejdspartnere.
  • Informationer om konkurrencer og planlagte arrangementer, herunder åbent hus og messer

Samtykket er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde fremtidige henvendelser ved at benytte link: http://www.kia.com/dk/nej-tak-til-markedsforing. Du kan læse mere om, hvordan KIA Import Danmark A/S behandler oplysninger om dig for at overholde sine forpligtelser over for dig og lovgivning ved at benytte link:http://www.kia.com/dk/data-beskyttelse/.

Vi bruger Mailchimp som vores marketing platform. Ved at klikke nedenfor for at abonnere, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.