Persondatapolitik

Kia privatleasing persondatapolitik

Hos KIA Import Danmark A/S, ("KIA" eller "vi") prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for KIA's måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger og handler på vores hjemmeisde, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:KIA Import Danmark A/S

Hauløkkevej 4,
7000 Fredericia
CVR: 18493195
Tlf.: 75 92 25 44
E-mail: info@kiamotors.dk

2. Indsamling af persondata. Personoplysninger
Du vil altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger.Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:Når du privatleaser din bil online.Når KIA modtager oplysninger fra KIA-autoriserede forhandlere i forbindelse med køb eller leasing af en bil fra KIA.Når KIA modtager oplysninger fra KIA-autoriserede forhandlere i forbindelse med værkstedsbesøg, som er dækket af KIA-garanti.Når du tilmelder dig KIAs nyhedsbrev.Når du opretter en kundekonto hos kundeklub (”MyKia”).Når du deltager i en af KIAs konkurrencer. Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysnin-ger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra KIA flere gange.

b. Finansielle oplysninger og CPR-numre
Finansielle oplysninger og CPR-numre afgives i forbindelse med bestilling. Disse oplysninger indsamles på vegne af Nordania Finans A/S, for at kunne undersøge din kreditværdighed samt til udarbejdelse af en leasingkontrakt.

Bemærk! Oplysninger om kreditværdighed og CPR-numre behandles fortroligt af Nordania Finans A/S. KIA Import Danmark opbevarer ikke disse oplysninger.

c. Kortoplysninger ved bestilling
Ved bestilling, kan du trygt og sikkert betale udbetalingen online, da vi benytter godkendte tredjepartstjenester til betalingen. Til håndteringen af betalingen benyttes NETS og Teller som indløsere. Disse har den højeste sikkerhed på markedet inden for online betaling. Derudover benyttes ePay, som varetager den tekniske del af betalingen.

d. NemID
NemID er din sikkerhed, når du handler på nettet og benyttes til validering af dine oplysninger ved bestilling, samt ved digital underskrift som behandles af Nordania Finans A/S.

3. Anvendelse af personoplysninger
Personoplysninger (pkt. 2.a) indsamles og anvendes til følgende formål:Tilmelding til nyhedsbrev.Administration af din KIA-garanti.Administration af MyKia.Deltagelse i konkurrencer eller andre events.Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder.Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser.

Oversigt over købshistorik.Kommerciel statistik og analyse.Øvrige markedsføringstiltag.Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.KIA fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet.

Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender KIAs hjemmeside, og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, fortrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet.

Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.For finansielle oplysninger, CPR-numre, kortoplysninger og brugen af NemID henvises der til pkt. 2.b, 2.c og 2.d.

4. Videregivelse
Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet.

Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel. Oplysninger til brug for KIAs samarbejdspartnere, som leverer ydelser på KIAs vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysninger på KIAs vegne og i overensstemmelse til KIAs instruks.

For finansielle oplysninger, CPR-numre, kortoplysninger og brugen af NemID henvises der til pkt. 2.b, 2.c og 2.d.I tilfælde af omstruktureringeller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

5. Sletning af personoplysninger
Dine personoplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de ovennævnte formål. Oplysningerne kan dog behandles og op-bevares længere i anonymiseret form.

6. Cookies
Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde her

7. Sikkerhed
Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

8. Dine rettigheder
Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få korrigeret, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger.

9. Tilbagekaldelse af samtykke
Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på info@kiamotors.dk eller Tlf.: 75 92 25 44.

10. Links til andre websites mv.
Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

11. Ændring af oplysninger mv.
Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registre-ret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på info@kiamotors.dk eller Tlf.: 75 92 25 44. Du kan også skrive til os på følgende adresse: KIA Import Danmark A/S
Hauløkkevej 4,
7000 Fredericia

12. Klageadgang
Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 11 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Hold kontakten

Snyd ikke dig selv for information om nye KIA biler, nyheder, produkter,
tilbud, konkurrencer og meget mere. Tilmeld dig nu, så vi kan holde kontakten.
Din tilmelding er uforpligtende, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

må kontakte mig med markedsføringsmateriale Læs mere her

Du kan finde en komplet liste over forhandlere i KIA’s forhandlernetværk her. Markedsføringsmaterialet må fremsendes til min oplyste e-mailadresse og telefonnummer i form af e-mails, opkald, sms og mms eller til min oplyste adresse pr. post og vil indeholde:

  • Nyhedsbreve
  • Informationer, annoncer og tilbud på blandt andet nye og brugte biler, reservedele, biltilbehør, leasing, finansiering, forsikring, vejhjælp, medlemskaber og services til min bil – herunder vask og pleje, rustbeskyttelse og synsforberedelse – og lignende
  • Informationer, annoncer og tilbud som KIA Import Danmark A/S sender på vegne af samarbejdspartnere.
  • Informationer om konkurrencer og planlagte arrangementer, herunder åbent hus og messer

Samtykket er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde fremtidige henvendelser ved at benytte link: http://www.kia.com/dk/nej-tak-til-markedsforing. Du kan læse mere om, hvordan KIA Import Danmark A/S behandler oplysninger om dig for at overholde sine forpligtelser over for dig og lovgivning ved at benytte link:http://www.kia.com/dk/data-beskyttelse/.

Vi bruger Mailchimp som vores marketing platform. Ved at klikke nedenfor for at abonnere, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.